Allmänna villkor

1. Köp

När er betalning för en produkt blir mottagen av oss på AKX modern design får ni en orderbekräftelse inom 24 timmar. 
 

Skulle leveranstiden ändras för beställningen kommer ni meddelas om detta direkt. Du har alltid rätt att häva köpet utan extra kostnad fram tills produkten har skickats till er. 

 

2. Priser

I priserna ingår moms. Vid bekräftad beställning kan priset endast ändras av omständigheter utanför vår kontroll. Vi reserverar oss för eventuella prisfel där vi har rätt att avbryta en beställning och ni som kund har rätt att häva köpet utan extra kostnad. 

 

3. Frakt

Vår fasta kostnad för standardleverans är 399kr och expressleverans 599kr. Ni kan välja fraktsätt i kassan för varje produkt. Fraktpris kan ändras tillfälligt vid kampanjer. 

4. Betalning

4.1 Kortbetalning
Vi använder oss av säkra kortbetalningar via Stripe. Läs mer om Stripe här :
https://stripe.com/se

4.2 Paypal
Du kan även betala via Payapl, för mer information besök:
https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/home

4.3 Swish
Vi har även Swish som betalningssätt där mer info tillkommer när detta betalningsätt väljs. Din beställningskickas när din betalning har registrerats hos oss på AKX modern design. (Betalning ska ske 48h efter beställningen, annars avbryts orden.)

4.4 Fakturabetalning

Vid fakturabetalning ska den betalas inom 14 dagar från beställningen har skapats. Betalas in till Bankgiro:

5309-8224, därefter ska man ange referensnummer, ditt beställningsnummer. Vid försening av betalning tar vi ut en påminnelseavgift på 60kr. Vid utebliven betalning skickas fakturan vidare. För mer information kontakt oss.

5. Rabattkoder/presentkort 

Rabattkoder och presentkort gäller endast i vår webbshop och på en produkt (vid flera presentkort gäller ett presentkort per produkt, går inte kombinera flera på en). Rabattkoder går inte att kombinera med andra erbjudanden. 

 

6. Leverans och hämtning

Våra leveranstider varierar beroende på valt fraktsätt. Vid standardfrakt är det 3- 5 veckor, vid expressfrakt är det 1-3 veckor, och vid egen design är det 3-5 veckor.

Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror kan bli slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan och då upplyser vi kunderna om den nya beräknade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köp utan extra kostnad om varan inte finns i lager. Våra varor levereras hem till er eller skickas som post. Det finns även en möjlighet att hämta direkt i vårt lager.

Vid lager hämtning ligger produkten hos oss i 7 arbetsdagar innan den skickas tillbaka eller inte är tillgänglig mer! Vid utebliven hämtning så debiteras du en administrativ avgift på 99kr vid produkter under 1000kr och 299 kr för produkter över 1000kr.

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. 
Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 499 kr samt kostnaden för att produkten ska fraktas tillbaka till oss.

 

7. Leveransförseningar 

Det kan uppstå leveransförseningar som inte vi kan kontrollera via våra leverantörer. Om det uppstår förseningar från våra leverantörer frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden. Vi kommer meddela er om den nya leveranstiden. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. 

 

8. Skadade varor

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post på : Info@AKXmoderndesign.com

 

9. Ångerätt och öppetköp

På AKX modern design har vi 14 dagar ångerätt. Du ångrar ett köp genom att skicka ett mejl till oss inom 14 dagar från att produkten levererats. Vid ångerrätt står du som kund för frakten och ser till att produkten skickas tillbaka i ursprungligt skick. Skulle produkten skadas vid en retur, ha några skador/repor eller indikation på missbruk reserverar vi oss rätten till prisavdrag eller neka återköpet. Ångerrätt gäller inte vid produkter som har tillverkats med vårt verktyg för egen design. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och slutförsäljning av produkter.

10. Reklamationer 
Om du som kund vill reklamera en produkt kontakta oss då via e-post på info@AKXmoderndeisgn.com. Bifoga ert kvitto för en lättare hantering. Ni ansvarar för frakten till oss.

 

11. Återbetalningar 
Återbetalning sker via Stripe, Swish, bankinsättning eller  PayPal. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och görs så fort vi har mottagit och godkänt returen. Återbetalningar kan ta upp till 14 arbetsdagar.

 

12. Reservationer 
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. 

 

13. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice på info@akxmoderndesign.com. Alla personuppgifter som AKX erhåller kommer att raderas så fort ni har fått er beställda produkt och ert ärende är klart. 

Har du några funderingar eller frågor gällande våra villkor når du oss enklast på:

E-post: Info@AKXmoderndesign.com

  • Black Instagram Ikon
logga kompass.PNG

Copyright ©  2020 by AKX MODERN DESIGN