OM OSS

AKX MODERN DESIGN

AKX Modern Design har en vision om att erbjuda kunder något unikt och exceptionellt. Vi har ett brett utbud av heminredningsprodukter som ger dig möjligheten att ge ditt hem en personlig touch. Vi är stolta över att kunna använda vår expertis för att vägleda våra kunder inom våra hantverksprodukter där våra svetsare har över 20 års erfarenhet inom branschen. Vårt erfarna team är engagerade i att hitta de bästa produkterna för att möta alla drömvisioner. 

Vi diskuterar mer än gärna med dig om hur vi kan forma den perfekta produkten till dig.
Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig så gott vi kan.

PRODUKTER

AKX Modern Design tillverkar alla produkter i Sverige med professionella svetsare och arbetare. Våra varor är svenska hantverksprodukter vilket innebär att allt är tillverkat förhand i Sverige. Resultatet av detta är långvarig hållbarhet och kvalitet. Vi skapar ritningar av alla produkter i datorprogrammet CAD med exakta dimensioner innan tillverkningen påbörjas för att försäkra oss om att produkterna blir perfekta. De produkter vi erbjuder för tillfället är: vit & svart marmor, svart granit, glas i svart, vitt samt klarglas och utökar ständigt vårt utbud.

BETALNING

Idag använder vi oss av betalningstjänsterna banköverföring, bankkort, faktura och Swish på AKX. vi ser även över möjligheterna att utöka betalningsalternativen.

LEVERANS

Våra produkter levereras efter önskemål hem till

dörren eller närmsta postombud. När din försändelse

är klar för upphämtning får du en avisering via sms,

mejl eller telefonsamtal. Våra produkter finns även att

hämta direkt i vårt lager i Östergötland kostnadsfritt,

då ska kvitto och giltig ID-handling medtas för att

hämta upp produkten. Våran leveranstid är mellan

2-5 veckor beroende på lagerstatus för produkten.

Vid Egen design gäller samma leveranstid.

ÖPPETKÖP & RETUR

Vi strävar efter att alla kunder ska vara nöjda med de produkter de beställt från oss. Skulle du däremot av någon anledning ångra dig så har du som kund 14 dagars ångerrätt.
 

Ångra ett köp gör du genom att skicka ett mejl till oss på AKX Modern Design inom 14 dagar från att produkten levererats. Vid ångerrätt står du som kund för frakten och ser till att produkten skickas tillbaka i ursprungligt skick.
 

Skulle produkten skadas vid en retur,
ha några skador/repor eller anvisningar av missbruk reserverar vi oss rätten till prisavdrag eller neka återköpet. Ångerrätt gäller inte vid produkter som har tillverkats enligt kundens anvisningar i detta fall vid egen design. Vi reserverar oss eventuella tryckfel och slutförsäljning av produkter.

PRODUKTGARANTI

AKX Modern Design ger 1 års garanti på alla
produkter. Garantin omfattas av tillverkningsfel på varan. Gäller inte vid missbruk av skötsel, olyckshändelse efter att kund mottagit produkten och vanvård.

1 ÅRS GARANTI

  • Black Instagram Ikon
logga kompass.PNG

Copyright ©  2020 by AKX MODERN DESIGN